Jouw karakter, voor personen en groepen 2017-09-15T17:09:13+00:00

Jouw karakter, voor personen of groepen

Wat is er mooier dan je eigen bier hebben? Voor een jubileum, een bruiloft of samen met een vriendengroep, buurt- of sportverenging, Wat ons betreft is dat waar het om gaat bij brouwerij Karakter.

Je bepaalt samen met ons wat voor soort bier je wilt en welke ingrediënten het beste bij jouw bier passen. Dit doen we in een persoonlijk gesprek waarin we je uitleggen wat de mogelijkheden zijn, wat lekkere en spannende combinaties zijn en hoe we dat kunnen maken. We nemen altijd een aantal van onze biertjes mee om samen te proeven. Zo krijg je een idee van het smakenpalet dat we kunnen maken. Uiteindelijk bepaal jij wat we brouwen. Je ontwerpt zelf je eigen etiket dat helemaal bij jouw bier past!

Je krijgt het bier na 8 weken in je eigen huisstijl. Daar staat jouw naam dus op, of die van je vriendengroep, buurt- of sportverenging, organisatie etc.

Dus wil je voor een speciale gelegenheid (bruiloft, promotie, jubileum, etc.) een origineel biertje? Dat kan allemaal bij brouwerij Karakter. Kies je favoriete biersoort en wij maken het voor je!

We brouwen altijd 200 liter. Die hoef je uiteraard niet allemaal af te nemen. De minimale afname is 50 liter. Prijzen zijn op aanvraag.

Je kunt het bier eventueel ook als relatiegeschenk of kerstpakket laten maken. Dan kun je kiezen wat voor fles je zou willen hebben (ons advies is 75cl) en maken we er een feestelijk pakketje van. De meerkosten zijn afhankelijk van de exacte wensen, deze bepalen we daarom ook graag in overleg.

Neem contact op met Karakter Brouwerij:

Wil jij graag een eigen biertje? Laat hieronder je contactgegevens achter. Onze brouwer neemt contact met je op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.