Jouw karakter, in de horeca 2017-09-15T17:10:04+00:00

Jouw karakter, in de horeca

Wat is er mooier dan je eigen bier schenken voor je klanten? Wat ons betreft is dat waar het om gaat bij brouwerij Karakter.
Kies je eigen biertype, flesje, label en kratje. In overleg met onze brouwers kijken we naar de mogelijkheden. En wij maken het vervolgens voor je!

Jouw bier

Je bepaalt samen met ons wat voor soort bier je wilt maken en welke ingrediënten het beste bij jouw bier passen. Dit doen we in een persoonlijk gesprek waarin we je uitleggen wat de mogelijkheden zijn, wat lekkere en spannende combinaties zijn en hoe we dat kunnen maken. We nemen altijd een aantal van onze biertjes mee om samen te proeven. Zo krijg je een idee van het smakenpalet dat we kunnen maken. Uiteindelijk bepaal jij wat we brouwen.

Het bottelen

Jouw bier bottelen we in een fles naar keuze met op maat gemaakte etiketten. Het is ook mogelijk om het bier in een fust geleverd te krijgen.

Mogelijkheden

We brouwen altijd 200 liter. Die hoef je niet allemaal af te nemen. De minimale afname is in principe 50 liter, maar dat is wel afhankelijk van het soort bier dat gebrouwen wordt. Dat bespreken we uiteraard van te voren.

Uiteraard kunnen wij ook in meerdere brouwsessie voor grotere hoeveelheden of regelmatig hetzelfde bier brouwen.

Je kunt het bier eventueel ook als relatiegeschenk of kerstpakket laten maken. Dan kun je kiezen wat voor fles je zou willen hebben (ons advies is 75cl) en maken we er een feestelijk pakketje van. De meerkosten zijn afhankelijk van de exacte wensen, deze bepalen we daarom ook graag in overleg.

Neem contact op met Karakter Brouwerij:

Wil je ook je eigen bier schenken? Vul hieronder je contactgegevens in en onze brouwer neemt contact met je op om jouw wensen en de mogelijkheden met je te bespreken.